nyhedsbrev
kurser kontakt
velkommen_regressionsterapi hvem_er_jeg regressionsterapi drommetydning healing clairvoyance malerier priser udtalelser
drommetydning

Drømmetydning?


Dine drømme er din underbevidstheds måde at fortælle dig, hvad der rører sig i dit liv, hvad der er vigtigt for dig at se på, og arbejde med. Det er vigtigt, hvis man vil huske sine drømme, altid at have papir og blyant liggende l ved sengen , så du kan notere, lige så snart du vågner, det du kan huske af drømmen samt hvilke følelser du vågner med. f.eks glæde, sorg, angst mv. Dette er også vigtig for drømmetydningen. Bare det at gå på toilettet er nok til at man intet husker om sin drøm.

Vi drømmer kun om os selv. Gamle skolekammerater, vores mor eller kendte skuespillere alle er en speciel side af os selv, som vi drømmer om. I selve drømmetydningen af

din drøm bruger jeg også clairvoyance. Drømme der gentages eller drømme, som vi virkelig kan huske uden at have skrevet den ned .. Ja disse er virkelige vigtige budskaber til os og derfor også tit vigtige at få en drømmetydning på.

Drømmetydning hvordan?Du kan få tydet din drøm på 2 følgende måder :

1. ved en privat session i klinikken, som er den mest uddybende måde.

2. Skrive en mail/brev(gerne med foto) til [email protected] , hvorefter jeg tyder drømmen i en mail eller pr. tlf til dig.