healing
Hvad er healing?

Healing er hverken enkelt eller logisk, og bliver af mange regnet for lidt mystisk, noget der ikke kan forklares rationelt. Der mangler klar dokumentation for healingens virkning, men selv om den fandtes ville det antageligt ikke være nok, da healing er en af de behandlingsmetoder, der skal opleves for at kunne forstås.

Der er dog lavet flere undersøgelser, der dokumenterer selve energien( varmen) der stråler ud fra healerens hænder. En mor, der holder sit syge barn på panden, gør ubevidst det samme, som en healer gør bevidst.

Hvordan "virker" det?

Alle sygdomme starter i det psykiske, men da vi mennesker ikke er så gode til at lytte til de signaler som vores sind sender, vil det til sidst sætte sig som en fysisk sygdom, som vi bedre kan forholde os til. Herved er der opstået en blokering i vores energisystem. Healingen går ind og ophæver blokeringen, så energien igen kan flyde frit i
vores system, så man derved genfinder balance. Healing betyder, at gøre hel, dvs. helbrede. Healing foregår ved hjælp af energi, der overføres fra healerens hænder til klientens krop, ved at lægge hænderne på bestemte områder af kroppen. Healeren er en kanal for den Guddommelige Universale energi. Samtale/ clairvoyance og bevidstgørelse vil også være en del af behandlingen.

Hvordan føles det?

Under healingen vil man opleve en utrolig stor afslappet tilstand, og alene den tilstand er en gave for vores stressede kroppe. Under healingen kommer jeg ofte i kontakt med din/dine Åndelige vejledere og/eller skytsengel. Ofte får jeg deres navne og hvilke områder i dit liv de hjælper dig med.

Massage Healing :

Massage Healing er præcist den samme behandling men her får du en blid massage samtidig.