Drømmetydning

-Budskaber fra din underbevidsthed

BRUG FÅR AT FÅ STYR PÅ DINE DRØMME?

DRØMMETYDNING KAN GIVE MERE RO I SINDET

BRUG FÅR AT FÅ STYR PÅ DINE DRØMME?

DRØMMETYDNING KAN GIVE MERE RO I SINDET

Drømmetydning

Dine drømme er din underbevidstheds måde at fortælle dig, hvad der rører sig i dit liv, hvad der er vigtigt for dig at se på, og arbejde med. Det er vigtigt, hvis man vil huske sine drømme, altid at have papir og blyant liggende l ved sengen , så du kan notere, lige så snart du vågner, det du kan huske af drømmen samt hvilke følelser du vågner med. f.eks glæde, sorg, angst mv. Dette er også vigtig for drømmetydningen. Bare det at gå på toilettet er nok til at man intet husker om sin drøm.

Vi drømmer kun om os selv. Gamle skolekammerater, vores mor eller kendte skuespillere alle er en speciel side af os selv, som vi drømmer om. I selve drømmetydningen af din drøm bruger jeg også clairvoyance. Drømme der gentages eller drømme, som vi virkelig kan huske uden at have skrevet den ned .. Ja disse er virkelige vigtige budskaber til os og derfor også tit vigtige at få en drømmetydning på.

Derfor drømmer vi

Vi ved, at drømme har en meget vigtig funktion, fordi vi bruger så meget tid på at drømme. Hjernen i søvnen ordner og sorterer den forudgående dags oplevelser og indtryk (dagsrester). Samtidig fortæller vores ubevidste sind, hvad der rører sig i vores liv, hvad der er vigtigt at se på og arbejde med. Drømme har også en afgørende betydning for vores indlæring og bevægelser. Forskning viser også, at det rent faktisk er lettere at finde en løsning på et problem, hvis vi sover på det.

REM-søvnen forbedrer nemlig vores evne til at finde kreative løsninger på nye problemer med 40%. Så drømme har også en problemløsende funktion.

Drømmetydning hvordan?

Du kan få tydet din drøm på 2 følgende måder

Ved en privat session i klinikken, som er den mest uddybende måde. Du kan bestil tid på
tlf. 27 52 05 16

ELLER

Skrive en mail/brev(gerne med foto) til Lisabeth@englestedet.dk , hvorefter jeg tyder drømmen i en mail eller pr. tlf til dig.

Ved en privat session i klinikken, som er den mest uddybende måde.

Du kan bestil tid på
tlf. 27 52 05 16

ELLER

Skrive en mail/brev(gerne med foto) til Lisabeth@englestedet.dk , hvorefter jeg tyder drømmen i en mail eller pr. tlf til dig.

Ved en privat session i klinikken, som er den mest uddybende måde. Du kan bestil tid på
tlf. 27 52 05 16

ELLER

Skrive en mail/brev(gerne med foto) til Lisabeth@englestedet.dk , hvorefter jeg tyder drømmen i en mail eller pr. tlf til dig.

Drømme er svære at tolke selv

Når vi drømmer, foregår det, som omtalt , på det ubevidste plan og ligner derfor ikke altid noget vi kender. Drømme er sider af os selv repræsenteret i ting eller andre mennesker – ofte sider vi har svært ved at acceptere eller som vi er ubevidste om.

Det kan være svært selv at tolke sine drømme, og her kan en drømmetyder hjælpe. Drømme vil ofte afsløre problemstillinger og mønstre, som vi har med os, helt tilbage fra barndommen, som vi nu er klar til at gøre noget ved.

Det kan være svært selv at tolke sine drømme, og her kan en drømmetyder hjælpe.

Drømme vil ofte afsløre problemstillinger og mønstre, som vi har med os, helt tilbage fra barndommen, som vi nu er klar til at gøre noget ved.

Drømmetydning med clairvoyance

I selve drømmetydningen, bruger jeg også min clairvoyance og som tidligere fortalt, er drømme budskaber fra det ubevidste sind.

Uanset hvor underlig og urealistisk en drøm er, vil den fortælle os noget. Så hvis vi bruger tid på at få tolket vores drømme, kan vi blive klogere på os selv og få mulighed for at udvikle nye sider, så vi kan blive gladere og mere tilfredse i hverdagen.

Som voksne har vi hver nat 4-6 drømme, ( i REM søvnen) der fylder op til 2 timer af vores samlede nattesøvn. Der kan være flere årsager til, at vi ikke kan huske vores drømme. Enten er vi gået ud af drømmefasen og blevet vækket eller det handler om, at vi ikke er trænet i at huske vores drømme.

Drømmene anvender mange gange et symbolsprog og hvert symbol har ofte en forskellig betydning for hvert enkelt af os.

Mine klienter fortæller

“Jeg har altid haft meget tydelige drømme. Mange har jeg glemt, men mange har jeg også husket tydeligt. Det har hjulpet mig meget at gennemgå dem med Lisabeth og også givet mig en stor ro efterfølgende. Det er så utroligt, hvad underbevidstheden prøver at fortælle os. Jeg er stadig meget opmærksom på mine drømme, og når jeg drømmer noget mærkeligt, så glæder jeg mig altid til at gennemgå drømmen med Lisabeth.”

Katrine

“Det gav rigtig meget mening med drømmetydning, som et led i mit forløb. Og det var med til yderligere at give mig svar på, hvad der foregik i mit indre. Det gav mig rigtig meget ro, som gjorde at jeg fik endnu mere ud af sessionerne.”

Anders

Ofte spurgte spørgsmål

Bliv lidt klogere på tingene

Hvorfor drømmer vi?

Vore underbevidsthed ”rydder op” i vores daglige oplevelser og samtidig fortæller drømmene dig, hvad der rører sig i dit liv. Drømmene er også vigtige for vores indlæring og bevægelse.

Hvor ofte drømmer vi?

Vi drømmer hver eneste nat og har som voksen 4 til 6 drømme, der fylder op til 2 timer af vores nattesøvn. REM søvn = drømme.

Hvordan husker jeg mine drømme?

Hav’ papir og blyant på natbordet, så du hurtigt kan få skrevet drømmen ned når du vågner. Drømme forsvinder lynhurtigt, bare af en tanke om toiletbesøg eller andet.
Nogle drømme vækker dig, for at du skal huske dem.

Sig’ til dig selv, før du sover, at du ønsker at huske dine drømme til næste morgen.

Hvilke drømme er vigtigst at få tydet?

De drømme, der gentager sig eller drømme som fylder rigtig meget i vores sind og berører vores følelser. Disse drømme kan vi faktisk ofte huske.

Hvorfor kan jeg ikke huske mine drømme?

At huske vores drømme er en træningssag men kan også handle om, at vi bliver vækket i den dybe søvn, hvor vi er gået ud af drømmefasen.
Sovemedicin og visse midler mod depression og angst nedsætter mængden af REM søvnen.

Hvad fortæller drømmene mig?

Drømme fortæller os om de vigtige udviklingstrin og evt. læreprocesser, vi står overfor. Uanset, hvor underlig og urealistisk en drøm er, vil den fortælle os noget.