Healing

-når du har brug for velvære

HAR DIN SJÆL OG SIND BRUG FOR RO?

SÅ LAD HEALING HJÆLPE DIG VIDERE PÅ DIN VEJ

Hvad er healing?

Healing er hverken enkelt eller logisk, og bliver af mange regnet for lidt mystisk, noget der ikke kan forklares rationelt. Der mangler klar dokumentation for healingens virkning, men selv om den fandtes ville det antageligt ikke være nok, da healing er en af de behandlingsmetoder, der skal opleves for at kunne forstås.  

Der er dog lavet flere undersøgelser, der dokumenterer selve energien( varmen) der stråler ud fra healerens hænder. En mor, der holder sit syge barn på panden, gør ubevidst det samme, som en healer gør bevidst.

Hvordan “virker” det?

Alle mennesker kan til tider opleve, at vores naturlige energi flow bliver blokeret.
Det kan for eksempel ske, når vi er syge, befinder os i situationer, der gør os stressede, deprimerede, oplever sorg eller angst

Healingen går ind og ophæver blokeringen, så energien igen kan flyde frit i vores system, så man derved genfinder balance. Healing betyder, at gøre hel, dvs. helbrede. Healing foregår ved hjælp af energi, der overføres fra healerens hænder til klientens krop, ved at lægge hænderne på bestemte områder af kroppen. Healeren er en kanal for den Guddommelige Universale energi. Samtale/clairvoyance og bevidstgørelse vil også være en del af behandlingen.

N

Lysere tilgang til livet

Ved kombinationen af healing/clairvoyance, vil du opleve denne totale afslappet tilstand samt, at der bliver sat ord på ubevidste tanker. Dette vil give dig en klarhed og ro, som gør at du også vil se lysere på livet.

N

Mere velvære

Healing bevirker, at man kommer i en dejlig tilstand af ro og være i balance. Man slapper af , i både krop og sind, og alene den tilstand er en gave for vores stressede kroppe og sind.

N

Balance og Harmoni

Fjernhealing ændrer energiniveauer og healeren fungerer som kanal, der viderebringer energier fra Universet. Healingen vil opløse blokeringer, der evt. forårsager sygdom, stress, sorg eller angst.

Hvordan foregår det?

Først taler vi sammen, hvor jeg bruger min clairvoyance, til at klargøre, hvilke underliggende oplevelser eller andet, der er årsag til blokeringerne (dine problemer)..

Derefter bliver du healet i ca. 20-25 min, hvor jeg blidt lægger mine hænder på dine chakraer (energicentre) eller holder hænderne et stykke ud fra kroppen. Healing foregår ved hjælp af energi, der overføres fra healerens hænder til klienten, hvor healeren er en kanal for Den kærlige og healende Guddommelige Universale energi. Blokeringerne vil opløses og der vil så opstå kroppens evne til at helbrede sig selv. Efter healingen, taler vi igen om hvad du har oplevet og evt. beskeder jeg har modtaget til dig.

 

Massage Healing er præcis den samme behandling, men her får samtidig en blid massage. Healing arbejder dybt men da det er et forløb, skal du forvente flere behandlinger, ca. 3-5, for at få den bedste forløsning.

Hvad kan healing hjælpe mod?

F.eks. Stress, sorg, psykisk uro, nedtrykthed, fysiske og psykiske smerter, depression, angst, modløshed, krise eller man trænger til ny energi efter en sygdomsperiode.

Mine klienter fortæller

“Jeg blev anbefalet Englestedet fra en ven, der sagde at jeg skulle prøve healing, da jeg havde et stresset job og flere fysiske skavanker. Havde i flere år gået til andre behandlinger men intet hjalp. Jeg var meget skepsisk og gav også udtryk for, jeg ikke troede på ”det der alternative”. Men jeg blev klogere. Allerede efter første healing, fik jeg en lille forbedring i mine skavanker og kom ned i en total afslappet følelse, hvilket alene var en utrolig lettelse i min krop samt sind. Efterfølgende fik jeg det bedre og bedre. Så jeg kan varmt anbefale healing til andre.”

Erik

“Lisabeth, at møde dig var en lise for sjælen .. jeg troede jeg var et helt menneske ..
Men du kunne se, at jeg på grund af mange svigt , ikke turde give mig helt til et andet menneske….du fik mig til at se’.

Har nu mødt en kærlighed, jeg aldrig havde turde drømme om … din fortjeneste.

TAK.
Kærligst Nina”

Nina

Ofte spurgte spørgsmål

Bliv lidt klogere på tingene

Hvorfor virker healing ?

Healing går dybt og ophæver blokeringerne i kroppen , samtidig bringer det en total balance og ro i krop og sind. Healing er en tilstand og afspænding, som mange ikke kan huske at have oplevet før. En oplevelse af at hvile i sig selv.

Hvad kan healing hjælpe mod ?

F.eks. stress, sorg, psykisk uro, nedtrykthed, fysiske og psykiske smerter, depression, angst, modløshed, krise eller man trænger til ny energi efter en sygdom.

Fjernhealing, hvordan foregår det ?

Du sætter eller lægger dig, på et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret. Healingen vil foregå i ca. 20-25 minutter, derefter vil jeg ringe dig op og fortælle, de informationer jeg har fået.

Hvordan virker det ?

Healeren er kanal for Den Universelle healende energi, som videregives til klienten. Derved går kroppens egen evne til at helbrede sig selv i gang og man vil opleve en stor indre ro og livsglæde.

Hvor mange behandlinger skal man have ?

Healing arbejder dybt, men da det er et forløb, skal du forvente flere behandlinger, 3-5, for at få den bedste forløsning.

Massagehealing, hvordan ?

Healing og massagehealing er præcis den samme behandling, men her får du samtidig en blid massage.