Hvem er jeg

-LYSERE TILGANG TIL LIVET

Lidt om mig

Lisabeth Didrichsen, Spirituel vejleder

Jeg hedder Lisabeth Didrichsen og har haft mine evner som clairvoyant/medie, helt tilbage fra barndommen. Er født i 1955 , gift med Per og har 3 drenge, hvoraf de 2 er biologiske. Jeg har altid været interesseret i den alternative verden , den spirituelle tankegang samt psykologi og har siden 1990 været behandler, hvor jeg startede som healer.
Siden har jeg deltaget i mange forskellige uddannelser og kurser.

Mit syn og tilgang til livet

Jeg tror, at vi alle er her på jorden for at lære og i vores udfordringer/problemer ligger de største Forandringer. Desuden er jeg Velsignet med en stærk tro på det Guddommelige i alle mennesker og at vi alle er lige….. dette zen-ordsprog er så sandt :” før jeg blev oplyst, bar jeg vand og huggede brænde .. efter jeg blev oplyst, bærer jeg vand og hugger brænde ”

Mine uddannelser / kurser

Healing
– Massagehealing
– Tarot
– Astrologi
Drømmetydning
– Psykologi /psykosomatik (hvordan sindet påvirker kroppen )
– Håndtydning
– Hypnose
Clairvoyance /medie (kontakt til afdøde)
Regressionsterapi
– Familieopstilling
– Meditationsgrupper
– Oliemaleri /jeg maler englebilleder samt sjælsmaleri
– Qi gong / Thai chi / Yoga

VÆR’ TRO MOD DIG SELV

Lisabeth Didrichsen