Regressionsterapi

-NÅR DU HAR BRUG FOR TOTAL FORLØSNING

Dette kan behandles

Regressionsterapi kan anvendes til stort set alle problematikker og/eller emner.
Terapien kan også give forståelse af den psykiske årsag til sygdom.

Insigt i fortid og nutid

Indsigt i din fortid og ændring af gamle mønstre samt forløsning af følelser, vil give forståelse, ro og balance i din nutid.

Få mere energi

Vi bruger rigtig meget psykisk energi til at holde pinefulde og fortrængte erindringer væk. Hvilket kan stresse på sind og krop.

Regressionsterapi –

en rejse tilbage i livet

Regression betyder at gå tilbage. Regressionsterapi er en metode, hvorved man går tilbage i tiden, til ungdom, barndom eller tidligere liv. Under regressionen er du på et bevidsthedsniveau, som svinger mellem meditativ (alfa) og vågen (beta) tilstand, og det Dig, og din underbevidsthed, der har kontrollen .. ikke behandleren.

Hvad er regressionsterapi?

Hør mig fortælle om det i Go´morgen på TV2

Regressionsterapi –

en rejse tilbage i livet

Regression betyder at gå tilbage. Regressionsterapi er en metode, hvorved man går tilbage i tiden, til ungdom, barndom eller tidligere liv. Under regressionen er du på et bevidsthedsniveau, som svinger mellem meditativ (alfa) og vågen (beta) tilstand, og det Dig, og din underbevidsthed, der har kontrollen .. ikke behandleren.

Hvad er regressionsterapi?

Hør mig fortælle om det i Go´morgen på TV2

Få styr på din fortid

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula

Bearbejde dit selvværd

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula

Få indsigt og derved bedre accept

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula

Få et lykkeligere liv, gennem rejsen til dit inderste selv.

Regressionsterapi forløser og giver svar på, hvorfor man ofte havner i gamle mønstre samt bliver ramt følelsesmæssigt i forskellige situationer. Og endeligt …giver svar på ”hvem er jeg”.

Specifikt problem?

I Regressionsterapi vælger du at se på et specifikt problem, som du går og tumler med. Det kan være stort eller småt, men problemet gør, at du bliver hæmmet i dit liv på den ene eller anden måde. Du bliver ført tilbage til de episoder, som dit nuværende problem har sin rod i, og ved at se på disse oplevelser, bliver du opmærksom på, hvorfor du handler som du gør.

Hvad ændres?

I regressionsterapi går vi så ind og ændrer på gamle beslutninger, og renser ud for negative følelser, som har ophobet sig i kroppen. Alt foregår i underbevidstheden, hvorved det bliver muligt at ændre gamle mønstre og erstatte dem med nye, som er positive og konstruktive for dig. Alt dette foregår i en rolig og afslappet atmosfære, og du vil aldrig komme tilbage til en situation, som du ikke er klar til at bearbejde …. Det sørger din underbevidsthed for.

Effektivt?

Regressionsterapi er en utrolig effektiv behandlingsmetode, da man kommer direkte ind til den oprindelige årsag til problemet, og her klart kan se, hvorfor og hvordan det er opstået. I modsætning til mange andre behandlingsmetoder, klarer mange sig faktisk med ganske få behandlinger.

Nødvendigt at tro?

Det skal understreges, at det ikke er nødvendigt at tro på eksistensen af tidligere liv, for at få gavn af behandlingen. Det er helt op til dig selv, om du vil betragte det, som udtryk for tidligere inkarnationer eller om det er et produkt af din egen fantasi. Det eneste, der er vigtigt er, at få forløst følelserne.

Mine klienter fortæller

“Jeg har været i regressionsterapi hos Englestedet og kan varmt anbefale denne behandling. Jeg havde gennem flere år gået hos en psykolog, men følte ikke at jeg fik den forløsning og ro, jeg søgte efter, Man kom aldrig ind til selve problemet. Efter nogle regressioner, fik jeg endeligt forløst og bearbejdet mine følelser samt

Ændret mine uhensigtsmæssige mønstre . Samtidig fik jeg en større forståelse af, hvorfor både jeg selv men også, hvorfor nogle af mine nærmeste, reagerer som de gør. ”

Søren

“Regressionsterapi er noget af det mest utrolige. Det har altid været lidt udfordrende, men Lisabeth er så dygtig til at gøre det til en tryg oplevelse. Selv om det er udfordrende og måske lidt angstprovokerende, så er det helt utroligt forløsende.

Det er en form for terapi, der har hjulpet mig til at få mange brikker til at falde på plads, og det har overrasket mig enormt meget hver gang. Det er en meget effektiv form for terapi, og måske også derfor ekstra forløsende. Samtidig har Lisabeth skabt det mest trygge sted, hvor det er let at være åben og sårbar. Det betyder alt, når man arbejder med sig selv.”

Katrine

Ofte spurgte spørgsmål

Bliv lidt klogere på tingene

HVORFOR ER REGRESSIONSTERAPI SÅ EFFEKTIVT OG FORLØSENDE ?
Fordi du arbejder med et specifikt problem og går direkte til problemets rod.
Samtidig med stor følelsesmæssigforløsning og en større forståelse af egne/andres mønstre og handlinger.
SKAL MAN TRO PÅ TIDELIGERE LIV , FOR AT FÅ NOGET UD AF REGRESSIONEN ?
Nej, se det i stedet for som en fantasirejse, da det er følelserne, der er vigtigst og skal bearbejdes og forløses.
HVORDAN VED JEG, AT JEG ER KLAR TIL REGRESSIONSTERAPI ?
F.eks. hvis du er fyldt op med at have det skidt eller gang på gang, støder ind i samme mønstre og problemer. Eller hvis, du har prøvet alt andet, som ikke har haft den ønskede forandring og forløsning i dig. Men jeg vil altid hjælpe dig ,ved at tune ind og mærke efter, om du er klar til det.
KAN JEG OPLEVE NOGET, JEG IKKE ER KLAR TIL ?
Nej, du oplever ikke nogle situationer eller følelser, du ikke er klar til, da det er din psyke og underbevidsthed, der styrer forløbet og ved, hvad du er parat til at arbejde med og få forløst.
KAN DER ”PLANTES” NOGET I MIN UNDERBEVIDSTHED, SOM JEG IKKE ØNSKER ?
Nej, overhovedet ikke. Det er din rejse og din underbevidsthed, der styrer hele forløbet. Jeg er, som behandler, kun en guide og støtte gennem hele rejsen og forløbet. Alt vil stilles som spørgsmål til dig, hvor du har muligheden for at vælge til eller fra.
HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE ?
Det er lidt individuelt fra menneske til menneske, men jeg anbefaler ca. 3-4 behandlinger for at mest ud af processen. Man skal anskue det, som et forløb, hvor man, fra gang til gang, går ”et lag ”dybere og dybere ned i problemet.